Pretraga
Prijava

Sportski centar Tašmajdan

Sportski centar Tašmajdan

Sportski centar Tašmajdan u svom poslovanju poseduje teretanu za vežbanje, saunu, hidromasažu, salu za vežbanje, salu za grupne treninge, otvoreni i zatvoreni bazen, salu za spining- vožnju bicikla, balon sa kiseonikom, kompletan fitness i kardio program, svlačionice i tuševe, kafić, hotel, obdanište, klizališta. Prosto možete pronaći sve na jednom mestu. Za ovaj sportski kompleks se kaže da ima dušu.

 

Gde se nalazi SC Tašmajdan?

 

Sportski centar Tašmajdan je smešten u centru grada, ispod Pravnog fakulteta. Ako krenete ulicom od pravnog prema dole, prvo što ćete videti je Tašmajdanski park, gde možete odvesti dete da se igra sa bakom ili dekom, dok vi vežbate. Na samom ulasku u objekat nalaze se klizna vrata, nakon što uđete unutra videćete stepenište koje vodi na 1 sprat. Kada se popenjete gore, videćete Café, gde se služe protein, kafa, ceđeni sokovi i drugi sportski napitci. Sa leve strane nalazi se anbulanta i prostorija za spinning, malo napred pult za uplate i mesto za peškire. Od pulta levo nalaze se 4 svlačionice i 2 toaleta, sala za vežbanje, prostorija za masažu i hidromasažu. Desno od pulta nalazi se teretana, sa kompletnim kardio programom sa izdvojenom prostorijom za grupni fitness i još jednom gde se nalazi vazdušni balon i pojedine fitness sprave.

Sportski centar TašmajdanUkoliko se odlučite za trake za trčanje, one su tako postavljene da pogledom gledate na zatvoreni bazen, koji je izdvojen objekat od teretane.
Na zatvorenom bazenu se treniraju sportovi vaterpolo, plivanje, skokovi u vodu ili rekreativno plivanje. Objekat takođe poseduje i bazen na otvorenom. Ovaj sportski centar se konstantno razvija, pa u širokoj ponudi imaju fizikalne terapije i ultrazvučne terapije.
Još jedna prostorija koja će privući vašu pažnju jeste sinergija, tu se odvijaju funkcionalni treninzi u prisustvu trenera.

Ako smo vas bar malo zainteresovali da posetite ovaj objekat, biće nam veoma drago. Očekujemo vase komentare i utiske, kako bi na taj način pomogli svima koji žele da se odluče za ovaj objekat.

Add Comment

Your email is safe with us.

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password