Pretraga
Prijava

Fitness zajednica organizuje skup „Reci da zdravlju“

Fitness zajednica organizuje skup „Reci da zdravlju“

Fitness zajednica Srbije organizuje skup koji počinje u 11:55 ispred Skupštine Srbije. Ovim skupom svi ljubitelji fitnesa i sporta, žele da ukažu na težak položaj u kome se nalaze. Usled nedozvoljavanja rada i donošenja nepopularnih restriktivnih mera  zbog suzbijanja pandemije korona virusa, većina fitness klubova je onemogućena da ostvari prihode, što značajno utiče na njihovo poslovanje. Svi zaposleni u raznim granama fitness industrije pozivaju se da svojim prisustvom daju podršku u borbi protiv zatvaranja teretana i drugih zdravstvenih objekata koji za cilj imaju da očuvaju zdravlje.

Fitness zajednica organizuje trening ispred skupštine Reci da zdravlju

U petak 19.03.2021. u “pet do 12” , tačnije u 11:55 održaće se trening na otvorenom. Ovom inicijativom organizatori ovog skupa žele da poruče kriznom štabu i nadležnima koji donose loše odluke po fitness u Srbiji, da na ovaj način ruše prvu liniju zdravstvenog sistema.  

fitness zajednica

 Na ovaj način Fitness zajednica želi da se poruči da fitness nemože da se stavlja u istu ravan sa organizatorima korona žurki i svima ostalima koji ne poštuju mere. Ovu inicijativu podržaće fitness klubovi i teretane širom Srbije, zatim personalni treneri i svi ljudi koji žive od ovog posla. Zatvaranjem objekata vlasnici se onemogućavaju da plaćaju svoje zaposlene, kirije, porez, struju i ostale dažbine, a treneri da zarade novac kako bi prehranili svoje porodice. Planirano je da distributeri fitness opreme na taj dan obezbede sve potrebne rekvizite kako bi svi koji žele da treniraju to mogli da urade. Na ovaj način se fizička aktivnost promoviše u pravom smislu te reči, stoga organizatori poručuju: “Zatvorili ste nam objekte, evo nas ispred Skupštine da vežbamo u prirodi”. Stoga, svi vi koji volite da trenirate i vodite zdrav život podržite ovu inicijativu i pojavite se na skupu, kako bi pokazali da smo jedinstveni u nameri “da zdravlje nije biti zatvoren u kući”.  

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password