Pretraga
Prijava

Najbolja teretana Novi Beograd

Najbolja teretana Novi Beograd

Muči nas pitanje: Koja je najbolja teretana na opštini Novi Beograd? Portal Teretane Beograd za vas je izabrao  idealno mesto, gde možete sprovoditi svoje zdrave navike i izvoditi najbolje treninge. Kako bismo ojačali svoje telo i bili spremni za sve obaveze na poslu i kod kuće potrebno je da vežbamo. Pre toga, potrebno je da pronađemo najbolju teretanu.

Svi ljubitelji fitnesa i vežbanja imaju navike da vežbaju barem 3 puta nedeljno, to je nešto minimalno što možete priuštiti sebi i svom telu. Stoga smo rešili da vam predložimo najbolju teretanu na opštini Novi Beograd, kao idealno mesto gde možete sprovoditi svoje zdrave navike. Briga o svom telu je stvar navike, tako da ukoliko živite ili radite na Novom Beogradu teretana Tonus gym je najbolje mesto za trening zbog celokupnog sadržaja koji nudi svojim vežbačima.

Za ovu teretanu smo se odlučili zbog:

  • opremljenosti prostora teretane,
  • lokacije na kojoj se nalazi i
  • kvaliteta usluge koji pruža svojim vežbačima.

Brz način života zahteva sve više snage, a za vežbanje imamo sve manje vremena.

 

Na Novom Beogradu postoji veliki broj teretana, fitness i pilates klubova i sportskih centara.  Teretana je mesto, gde uz adekvatne programe možete pružiti svom telu upravo  ono što mu je potrebno, a to je aktivnost tela. Ona će vam omogućiti da se osećate vitalno i sa mnogo više energije.

 

Po izboru portala Teretana Beograd trenutno najbolja teretana na Opštini Novi Beograd je Tonus Gym.

Zašto je Tonus gym najbolja teretana na Opštini Novi Beograd?

Tonus Gym je novootvoreni fitnes centar u Novom Beogradu, koji se prostire na 800 kvadratnih metara. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u oblasti sportskog menadžmenta, fitnesa i rekreacije. Usluge i program Fitnes centra Tonus Gym namenjene su svima. Tu ubrajamo rekreativce, profesionalne sportiste, amatere i osobe kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda. Veličina i opremljenost prostora, kvalitet sprava i mašina za vežbanje i sertifikovani i profesionalni treneri čine Fitnes centar Tonus najboljim i najsavremenijim centrom u Beogradu.

najbolja teretana Novi Beograd

Tonus gym fitnes centar za svakoga

Prvi fitnes centar pod imenom Tonus Gym je otvoren u junu 2016. godine na Novom Beogradu. Vlasnici su svoje bogato iskustvo, stečeno vođenjem fitnes klubova još od 2005. godine, iskoristili kako bi napravili sasvim novi koncept, prilagođen željama i potrebama savremenih vežbača.

Osnovne karakteristike Fitnes centara Tonus Gym su najkvalitenija profesionalna oprema, visoko stručno osposobljeni treneri, savremeno opremljen prostor i prijatna atmosfera.

Fitnes centri Tonus Gym posluju u okviru firme Rekreacija doo, lidera na tržištu polovne fitnes opreme i ovlašćenog distributera poznatih svetskih brendova Matrix, Horizon i Powertec.

Novi fitnes centar otvorio je vrata jednom savremenom pristupu klijentima i zadovoljenju njihovih potreba za rekreacijom i vežbanjem. Potpuno smo sigurni da će naš koncept pokrenuti revoluciju na srpskom tržištu rekreacije i sportskog menadžmenta.

Tonus Gym je lanac fitnes centara koji se nalazi na, za sada, pet lokacija. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u oblasti sportskog menadžmenta, fitnesa i rekreacije.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password