Pretraga
Prijava

Fitnes centar Space

Fitnes centar Space

Fitnes centar Space je na lestvici najboljih teretana u beogradu, a razlozi za to su brojni. Ukoliko se odlučite da vežbate u ovoj teretani, bićete u prilici da u sjajno opremljenom prostoru, klimatizovanom i prijatnom ambijentu vežbate i ostvarite svoje ciljeve. Odlični fitnes centri se uvek izdvajaju po svom kvalitetu i po sadržaju koji pružaju vežbačima.

 

Objekat sa dugom tradicijom

 

Fitnes centar Space postoji već punih 9 godina, i za to vreme objekat su posetili kako profesionalni sportisti, tako i rekreativci željni dobrog druženja.

U teretani uvek imate mogućnost da pronađete kvalitetne trenere koji će se posvetiti klijentima na najbolji mogući način. Teretana je otvorena za saradnju, pa tako nudi mogućnost trenerima koji žele da treniraju svoje klijente u ovoj teretani, da svoje treninge obavljaju bez nadoknade. Potrebno je samo da vežbač uplati članarinu, dok je trener oslobođen iste.
Kada ulazite u sam objekat primetićete prostor koji obiluje sa puno cveća. U prijatnom ambijentu ispred teretane postoji mesto za sedenje, gde možete uvek provesti prijatno vreme sa svojim društvom.

U teretani se nalaze više izdvojenih prostorija u kojima su smeštene fitness sprave i kardio program. Na samom ulasku u teretanu nalazi se pult, gde se mogu uplatiti članarine i uzeti ključ od ormarića.

fitness centar space

 

Teretana poseduje 2 toaleta i tuš kabinu, gde se možete istuširati nakon treninga ukoliko idete sa treninga pravo na posao. Postoji i izdvojena sala za vežbanje, gde se možete istezati ili raditi trbušnjake. Objekat poseduje wi-fi i televizore, a i ventilacija je na jako visokom nivou. Ono što bi još izdvojili je higena o kojoj se vodi mnogo računa, pa tako ukoliko volite čiste teretane ovo je jedna od njih.

 

Ukoliko ste rešili da poklonite svoje poverenje baš njima, verujemo da se nećete pokajati. Posetite ovaj prelep objekat u centru Vračara i javite nam vaše utiske ili napišite primedbu.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password