Pretraga
Prijava

Fitnes centar Anđela

Fitnes centar Anđela

Fitnes centar Anđela se trudi da svojim vežbačima obezbedi nove sportske programe i konstantno radi na poboljšanju opštih uslova za rad u teretani.

Ukoliko želite oblikovati svoje telo, skinuti suvišne kilograme, povećati mišićnu masu ili se jednostavno želite relaksirati i zdravije živeti, dobro došli u Fitness centar Anđela.

Ako tražite teretanu koja će vam ponuditi :

  • klimatizovan, čist, nov i moderno opremljen prostor,
  • bogat izbor sadržaja,
  • očekujete stručni savet i lični program,
  • prijateljsko i motivišuće okruženje

Onda je Teretana Anđela pravo mesto za vas.

 

Objekat sa dugom tradicijom

 

Ovo je objekat sa dugom tradicijom, postoji već punih 14 godina od 2005. godine.

fitnes centar Anđela
teretana posle renoviranja

 

Teretana je skoro renovirana, pa je promenila u velikoj meri svoj prvobitni izgled.

Nalazi se na Vračaru ugao Molerove ulice. Teretana je smeštena ispod zemlje. Nakon što uđete na velika plava vrata, stepenište vas vodi na dole gde prolaskom kroz hodnik sa desne strane se nalaze muške i ženske svlačionice, a sa leve muski i ženski toalet. Ako nastavimo dalje pravo, nailazimo na pult gde možete izvršiti uplatu i uzeti digitalni ključ za ormariće koji se nalaze odmah pored.

 

Šta nudi teretana Anđela?

 

Fitnes centar Anđela nudi kvalitetne uslove za izvođenje vođenih treninga kao i individualnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti vrhunske pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, kao i programi cardio fitnesa, aerobika i pilatesa. Teretana sadrži novu, kvalitetnu opremu marke Tehno gym.

Tu su smeštene sve fitness sprave, nema ih previše, obzirom da je ovo jedna od manjih teretana. Teretana u svom sadržaju poseduje i izdvojenu salu u kojoj se odvijaju grupni treninzi ili služi za potrebe trenera i vežbača. U svojoj ponudi objekat nudi i usluge: powerplate, masaže i kavitaciju. Od grupnih programa možete trenirati Aerobik, Pilates, Pilatess Ball, Yogu.

Izlaskom iz teretane odmah pored nalazi se Kafe Bistro, gde se možete osvežiti nakon treninga.

Atmosfera u teretani je odlična, verujemo da će te se osećati prijatno, a uz to i dobro zabavati baš kao i mi.

Ukoliko smo vas zainteresovali da posetite ovaj objekat, napišite nam u komentaru kakav je utisak na vas ostavio ovaj objekat.

  • 4. маја 2019.
  • 928
  • Objekti
  • Komentari su isključeni na Fitnes centar Anđela

Tags

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password