Pretraga
Prijava

5 najposećenijih teretana na portalu Teretane Beograd

5 najposećenijih teretana na portalu Teretane Beograd

Portal Teretane Beograd bira za vas 5 najposećenijih teretana koje se nalaze na našem portalu. I u novoj 2021. godini smo zajedno sa vama i pomažemo vam da odaberete najbolju teretanu za trening. Portal Teretane Beograd  upisao je u 2020. godini u svoje oglase veliki broj teretana.  Verujemo da će i u 2021. taj broj biti još veći. Ukoliko se neka od teretna nije upisala, to može učiniti tako što će kontaktirati urednike portala.

Portal Teretane Beograd beleži sjajne rezultate zahvaljujući vama koji posećujete ovaj portal. Iskreno se nadam da ste zadovoljni kvalitetom sadržaja koji smo vam ponudili. Potrudićemo se svakako da to bude još bolje i korisnije za vas. Što se tiče posećenosti portala, portal je zabeležio rast u posećenosti.

Određeni objekti posećeni su skoro 1000 puta, a mi smo izdvojili 5 najposećenijih do sada.

  1. Sportski centar Vizura
  2. Fitness Space gym
  3. Fit community
  4. Imperial gym
  5. Puls fitness

SC VIZURA 1001 posećenost

Sportski centar Vizura je moderan objekat, koji nudi raznoliku mogućnost bavljenja sportom, profesionalno i rekreativno. Izgrađen po visokom standardima. Ova teretana Beograd u svom sadržaju ima četiri svlačionice (svaka sa po tri tuša) sa podnim grejanjem. Lopte i markeri su obezbeđeni.

SPORTSKI CENTAR VIZURA NALAZI SE NA RASKRSNICI TREĆEG BULEVARA I TOŠINOG BUNARA, SAMO 200m OD ISKLJUČENJA SA AUTOPUTA.

Najkvalitetnija veštačka trava sa zelenim granulatom, dupla cerada koja onemogućava kondezaciju. Tokom zime rade gasne grejalice, a leti imamo klimatizaciju uz mogućnost otvaranja balona. Sportski centar poseduje: sportske terene, zatvoreni bazen, teretanu, mesto za boravak.

U sportskom centru „Vizura Sport“ nalazi se i moderna teretana koja se prostire na približno 120m². Teretana je pripremljena najnovijim pripremom za profesionalce, kao i za amatere, uz pomoć profesionalnih trenera koji pružaju savet klijentima dok vežbaju pojedinačno ili u grupama. Opremljena je najnovijim mašinama za profesionalnu, kao i rekreativnu vežbu. Medicinski centar za fizioterapiju i rehabilitaciju sa najsavremenijom opremom neophodnom za obavljanje gore pomenutih aktivnosti.

Fitness Teretana je opremljena svim spravama za vežbanje. Od kardio programa teretana ima traku za trčanje, nordijsko skijanje, Od sprava za vežbanje vežbačima je dostupan rek za čučanj, klupa za bendžpress, klupa za kosi bendž kao i ostale sprave neophodne za vežbanje. Ukoliko želite da vežbate u ovoj teretani mesečna karta za teretanu (mogućnost neograničenog korišćenja teretane) za žene je 2.000 dinara, a za muškarce 2.300 dinara, za studente je SC Vizura izašao sa posebnom cenom od 1800 dinara za mesec dana vežbanja. Karta se može kupiti na recepciji New Belgrade hotela ispred Vizure.

FITNESS SPACE GYM 951 posećenost

Fitness Space Gym je teretana  u samom centru Beograda, na Vračaru, koja nudi najsavremenije programe vežbanja. Osim sprava za bodybuilding, teretana Fitness Space poseduje i profesionalni kardio program. U ponudi su najkvalitetnije trake za trčanje, steperi, bicikle, sprave za nordijsko skijanje. Pored fitnes opreme koja prati svetske trendove ove oblasti, naš fitness studio raspolaže prijatnim enterijerom.

Teretana Fitness Space Gym je opremljena dobrom ventilacijom, klimatizacijom, svlačionicama i tuš kabinama.

U teretani uvek imate mogućnost da pronađete kvalitetne trenere koji će se posvetiti klijentima na najbolji mogući način.  Fitness Space Teretana Beograd je otvorena za saradnju, pa tako nudi mogućnost trenerima koji žele da treniraju svoje klijente u ovoj teretani, da svoje treninge obavljaju bez nadoknade. Potrebno je samo da vežbač uplati članarinu, dok je trener oslobođen iste.

FIT COMMUNITY 890 posećenost

FIT COMMUNITY je fitness centar koji je osmišljen sa namerom da sportskim rekreativcima i sportistima ponudi fizičku pripremu u ambijentu koji osposobljen za treninge snage i borilačke veštine. Ovaj sportski objekat se nalazi u Vojvode Dobrnjca 18, u Beogradu kod Botaničke bašte “Jevremovac”.

Novo otvorena teretana FIT COMMUNITY  je osnovana 2018. godine sa osnovnim ciljem da Beograđanima ponudi nešto novo. Ukoliko tragate za teretanom koja se nalazi na Paliluli,  onda je ovo mesto idealno za vas.

Ovaj sporski objekat nudi grupne i individualne treninge koje se baziraju na kik boksu i boksu. Tako da svako ko želi da smrša ovo je možda i najbolji način kako to da uradi na brz i efikasan način. Poznato je da sportovi poput boksa uključuju sve mišiće, tj. celo telo, stoga je ovo najbolji način da se pokrenete. Pridružite se FIT Community porodici i ostvarite najbolje rezultate do sada!

IMPERIAL GYM 844 posećenost

teretana beograd

Fitness centar IMPERIAL GYM raspolaže izuzetnim uslovima za grupne i samostalne treninge. U kardio zoni nalazi se više od 20 sprava firme Tehnogym među kojima su trake za trčanje, kardio i spining bicikli, steperi i sprave za nordijsko trčanje. Aerobik sala je opremljena odgovarajućim rekvizitima.

IMPERIAL GYM – Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan – to je hrabrost da nastaviš da se boriš.

Bodybilding zona – Ova zone raspolaže izuzetnim uslovima za grupne i samostalne treninge. Opremljena je savremenim spravama za vežbanje brendova Technogym i Hammer Strength, takođe raspolaže delom za funkcionalne treninge.

Aerobik zona – je opremljena odgovarajućim rekvizitima: tegovi, palice, elastične trake, lopte, steperi i disco rasvetom. U njoj se održavaju LES MILLS programi BODYCOMBAT i BODYPUMP, aerobik, zumba, yoga i pilates. Svi programi su namenjeni vežbačima oba pola.

Kardio zona – raspolaže sa više od 20 sprava firme Tehnogym među kojima su: trake za trčanje, kardio i spining bicikli, steperi i sprave za nordijsko trčanje.

Centar IMPERIAL GYM raspolaže sa 3 svlačionice koje su opremljene tuš kabinama i ormarićima za garderobu. Ceo prostor je klimatizovan, a postoji i prirodna ventilacija. Sa vežbačima treniraju kvalifikovani treneri sa dugogodišnjim iskustvom, uz čije stručne savete i motivaciju se mogu postići željeni rezultati.

Ukoliko ste i vi posetili ovaj fitness centar pišite nam u komentarima vaše utiske.

PULS FITNESS 815 posećenost

teretana beograd

Teretana Beograd Puls Fitness nalazi se na Novom Beogradu u bloku 38, preko puta zapadne kapije zgrade Genex. Prostire se na oko 700m2, i pored teretane ima dve sale za grupne treninge. Na raspolaganju su vam veliki i uredan prostor, prijatna atmosfera.

Teretana Beograd Puls Fitness je opremljene sa najsavremenijim spravama, opremom i rekvizitima koje omogucavaju kvalitetan i efikasan trening. Puls Fitness teretana Beograd raspolaže sa modernim spravama, ventilacijom, klimatizacijom, prijemnim delom, sportskim suplementima, svlacionicama sa ormaricima za garderobu, tuš kabinama, aerobik salom, profesionalnom cardio opremom i izuzetno prihvatljivim članarinama. Personalni trening je vrhunac vežbanja kako u profesionalnom sportu tako i kod rekreativaca. Uz stručan nadzor personalnog trenera izbeći ćete mogućnost nepravilnog vežbanja, preforsiranja i eventualnih povreda.

Za vođenje personalnih treninga mora biti zadužena isključivo kvalifikovana osoba iz oblasti fitnesa i sporta. Personalni trening predstavlja pravi način za postizanje onoga što ste oduvek želeli. Naši ljubazni, strpljivi i visoko kvalifikovani treneri pomoći će vam da unapredite kvalitet svog života. Slobodno vežbanje pod nadzorom strucnjaka (trenera, instruktora, fizioterapeuta i nutricionista) koji u svakom trenutku stoje na raspolaganju svojim klijentima, prilagođeno je kako profesionalcima tako i svima koji se fitness-om bave na rekretivnom nivou. Klijenti mogu sami ili uz stručnu pomoć da odaberu program koji je primeren njihovim željama i potrebama. Fizička aktivnost može zameniti mnoge lekove ali ni jedan lek ne može zameniti fizicku aktivnost.

Tags

Add Comment

Your email is safe with us.

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password