Pretraga
Prijava

Results for: Teretana

Teretana – pogledajte komentare i fotografije  najboljih sportskih objekata u Beogradu.

Teretana nudi usluge fizičke aktivnosti. Teretana i Fitness centri su mesta koja će vam ponudite svu opremu koja vam je neophodna za bezdbedno vežbanje.

Poslednjih nekoliko godina drastično se povećao broj teretana i zdravstvenih usluga, a sve zahvaljujući velikom interesovanju stanovništa. Danas su fitness centri reprezenti zdravstvenih usluga, što povećava zainteresovanost za fizičko vežbanje.

Skoro svi fitness objekti imaju glavno područije za vežbanje, koje u ponudi ima vežbanje sa slobodnim opterećenjem, uključujući bučice, i tegove, zatim klupe i postolja koje se koriste sa ovim predmetima. U svojoj ponudi imaju i  mašine za vežbanje. Teretane poseduju ogledala, tako da vežbači mogu da nadgledaju i održavaju pravilno držanje tokom treninga.

Kardio zona

Svaki fitness centar poseduje kardio područije. Kardio zona uključuje trake za trčanje, stacionarne bicikle, Tv ekrane, pokretne stepenice, ergometar, nordijsko skijanje itd.

Kardio područje uključuje mnoge vrste opreme povezane sa kardiovaskularnim treninzima, kao što su mašine za veslanje, nepokretni bicikli, eliptični trenažeri i ostala oprema. Ova pordučja često uključuju audio-vizuelne ekrane, televizore koja je postavljena na zidove oko samog područja kako bi vežbači imali zanimaciju tokom dugih kardio treninga.
Neke teretane pružaju novine ili časopise koje korisnici mogu da prelistavaju tokom vežbanja.

Grupni programi

Većina fitness centara nude grupne programe vežbanja koji drže sertifikovanji fitness treneri. Časovi grupnih treninga često se smatraju najvažnijom uslugom za angažovanje članova. Postoje mnoge vrste grupnih treninga, ali uglavnom svi su zasnovani na aerobiku, biciklizmu, boksu, plesu ili borilačkim veštinama. Zdravstveni klubovi često nude i vodene aerobike.

Ostali sadržaj

Od pratećih sadržaja neki fitness centri nude sportske sadržaje poput bazena, terena za crossfit, zatvorenih staza za trčanje ili prostora za boks. U nekim slučajevima korišćenje ovih objekata dodatno se naplaćuje.

Novi fitness objekti uglavnom uz teretanu mesto za vežbanje poseduju i radnje koje prodaju opremu ili suplemente i napitke za osvežavanje. Neki klubovi imaju saunu, parno kupatilo ili bazen, pa čak i savetovanje o ishrani. Zdravstveni klubovi obično plaćaju reklamu da biste posetili objekat.

Back to Filters

PrijavaTeretane Beograd

Dobićete na mail link za potvrdu

Reset Your Password